Premis d'Investigació

Premis d'Investigació del Consell Social de la UIB

18ª convocatòria dels premis d’investigació per a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de formació professional convocats pel Consell Social de la Universitat de les Illes Balears

Presentació

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears és un òrgan de participació de la Universitat, format per representants dels àmbits institucional, social, laboral, empresarial, cultural, etc. de la societat balear i per representants de la mateixa Universitat.

Amb els objectius de fomentar entre la joventut de les Illes Balears l'esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà, col·laborar a difondre la importància dels estudis universitaris i facilitar la coneixença de la Universitat de les Illes Balears entre els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, el Consell Social de la Universitat de les Illes Balears convoca enguany, per dissetena vegada, els premis d’investigació per a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.

Termini de presentació dels treballs

Finalitza el dia 8 de maig de 2024 a les 14 hores

Presentació dels treballs de forma telemàtica

Els treballs s'han de presentar a l'adreça electrònica consell.social@uib.cat

Bases

 Bases 18ª edició premis d'investigació ghjghjg

Resultats

La notificació dels premis es farà abans d'acabar l'any acadèmic 2023-24 i es comunicarà només als premiats i als centres.

Informació

Cartell informatiu 

Consell Social de la Universitat de les Illes Balears
Ca n'Oleo
Carrer de l'Almudaina, 4
07001 Palma (Illes Balears)
Tel.: 971 25 97 74
consell.social@uib.cat


Convocatòries anteriors